Πάρε μέρος στον διαγωνισμό!

Γίνε μέλος της αλλαγής και πάρε μέρος στον διαγωνισμό για τον σχεδιασμό του πρώτου παγκόσμιου συμβόλου το οποίο θα αντιπροσωπεύει τη Μικροβιακή Αντοχή. Δεν ψάχνουμε για logos αλλά κάτι απλό, που ο καθένας, οπουδήποτε μπορεί να το φτιάξει με τα χέρια του και να το φορέσει με περηφάνια. Όπως το κόκκινο κορδελάκι για το AIDS.

Υπάρχει και το βραβείο των 🏆2000€! Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός μέχρι 31 Μαρτίου 2020.

Διέδωσε τα νέα!

Έχουμε πολλά διαθέσιμα εργαλεία για την προώθηση του διαγωνισμού. Θα το εκτιμούσαμε πολύ αν μπορείς να μας βοηθήσεις να μεταφέρουμε το μήνυμα σε όλους όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ώστε να βρούμε το καλύτερο σύμβολο για τη Μικροβιακή Αντοχή.

Άλλες ιδέες

Αν θέλεις να κοινοποίησεις τον διαγωνισμό σε σχολεία, πανεπιστήμιο ή σε κάποιον φίλο που πάντα έχει δημιουργικές ιδέες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το παρακάτω κείμενο μέσω email ή WhatsApp. Μπορείς επίσης να το κατεβάσεις και από εδώ.

https://youtu.be/hx8QF6dIonE

Άνθρωποι ήδη πεθαίνουν από λοιμώξεις που οφείλονται σε μικρόβια που είναι ανθεκτικά σε αντιβιοτικά και καθώς όλο και περισσότερα αντιβιοτικά δεν είναι πλέον αποτελεσματικά, περισσότερες ζωές θα είναι σε κίνδυνο.

💊🦠🧫 Η Μικροβιακή Αντοχή είναι παγκόσμια απειλή και μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, αλλά ελάχιστοι είναι ενήμεροι. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό!

Γίνε μέλος της αλλαγής και πάρε μέρος στον διαγωνισμό για τον σχεδιασμό του πρώτου παγκόσμιου συμβόλου το οποίο θα αντιπροσωπεύει τη Μικροβιακή Αντοχή. 🌎

Όλοι μπορούν να συμμετάσχουν! 👧🏾🧒🏻👩🏼🧑🏿👵🏽👨🏻

Δεν ψάχνουμε για logos αλλά κάτι απλό, που ο καθένας, οπουδήποτε μπορεί να το φτιάξει με τα χέρια του και να το φορέσει με περηφάνια. Όπως το κόκκινο κορδελάκι για το AIDS. ✂️ 🧶 📏

Υπάρχει και το βραβείο των 🏆2000€!

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός μέχρι 31 Μαρτίου 2020.

Περισσότερες πληροφορίες (στα αγγλικά): https://eu-jamrai.eu/symbol-contest/

Social media

Επίσης μπορείς να επισκεφτείς τα προφίλ μας στα Social media και να κοινοποιήσεις τις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις μας.Το hashtag του διαγωνισμού είναι #AntibioticResistanceSymbol.