Delta i vår designtävling!

Delta i vår tävling om att designa en symbol som representerar antibiotikaresistens. Vi söker inte efter logotyper utan något fysiskt som alla, överallt, kan tillverka hemma och bära med stolthet; som Röda Bandet i kampen mot aids.

Priset är 🏆2000 euro! Tävlingen är öppen fram till den 31 mars 2020.

Sprid ordet!

Vi har skapat olika material för att marknadsföra den här tävlingen. Vi skulle verkligen uppskatta om du kunde hjälpa oss att sprida ordet så att så många som möjligt deltar och vi får den bästa möjliga symbolen för kampen mot antibiotikaresistens.

Andra idéer

Om du vill dela tävlingen på din lokala skola, universitet eller med en kreativ vän, kopiera gärna den korta texten nedan och dela via mejl eller WhatsApp. Du kan också ladda ner texten här.

https://youtu.be/ba-JMOPJh-0

Människor dör redan idag av infektioner på grund av antibiotikaresistens och när fler antibiotika slutar fungera kommer fler människors liv att vara i fara ...

💊🦠🧫 Antibiotikaresistens är ett globalt hot och en av de största utmaningarna vi står inför men väldigt få människor känner till det. Det måste vi ändra på!

Var en del av denna förändring och delta i vår tävling att designa den första globala symbolen som representerar antibiotikaresistens. 🌎

Alla kan delta! 👧🏾🧒🏻👩🏼🧑🏿👵🏽👨🏻

Vi söker inte efter logotyper utan något fysiskt som alla, överallt, kan tillverka hemma och bära med stolthet; som Röda Bandet i kampen mot aids. ✂️ 🧶 📏

Priset är 🏆2000 euro!

Tävlingen är öppen fram till den 31 mars 2020.

Mer information (på engelska): https://eu-jamrai.eu/symbol-contest/

Sociala medier

Du kan också besöka våra sociala medieprofiler och dela våra senaste inlägg. Tävlingens hashtag är #AntibioticResistanceSymbol.