Luați parte la concursul nostru de design!

Fiți parte a schimbării și participați la concursul nostru de design pentru crearea primului simbol global care să reprezinte rezistența la antibiotice. Nu căutăm logo-uri, căutăm ceva tangibil care poate fi făcut de oricine, oriunde acasă și purtat cu mândrie; la fel ca și funda roșie pentru SIDA.

Și avem și un premiu 🏆 de 2000 € cash! Competiția este deschisă până în 31 Martie 2020.

Dați de știre și ceilorlalți!

Am dezvoltat o serie de materiale care să vă ajute să promovați această competiție. Am aprecia mult dacă ne-ați ajuta să răspandim vestea astfel încat toată lumea să participe și să putem alege cel mai bun simbol pentru Rezistența la Antibiotice.

Alte idei

Dacă doriți să distribuiți date despre concursul nostru școlilor locale, universităților sau acelui prieten care are mereu idei geniale, vă rugăm să copiați paragraful de mai jos și trimiteți-l prin e-mail sau WhatsApp. Puteți să-l descarcați și de aici.

https://youtu.be/cJXWq6nPg_c

Deja numeroase decese se datorează infecțiilor cu germeni rezistenți la antibioticele actuale și după cum tot mai multe antibiotice nu vor mai funcționa tot mai multe vieți vor fi puse în pericol…

💊🦠🧫 Rezistența la Antibiotice este o amenințare globală și una dintre cele mai mari provocări pe care le întampinăm însă mult prea puțini oameni știu despre această problemă. Trebuie să schimbăm asta!

Fiți parte a schimbării și participați la concursul nostru de design pentru crearea primului simbol global care să reprezinte rezistența la antibiotice. 🌎

Oricine poate participa! 👧🏾🧒🏻👩🏼🧑🏿👵🏽👨🏻

Nu căutăm logo-uri, căutăm ceva tangibil care poate fi făcut de oricine, oriunde acasă și purtat cu mândrie; la fel ca și funda roșie pentru SIDA. ✂️ 🧶 📏

Și avem și un premiu 🏆 de 2000 € cash!

Competiția este deschisă până în 31 Martie 2020.

Mai multe informații la (in English): https://eu-jamrai.eu/symbol-contest/

Social media

Puteți vizita profilele noastre de pe rețelele de socializare și distribui ultimele noastre postări. Hashtag-ul competiției este #AntibioticResistanceSymbol.