Ta del i vår designkonkurranse!

Ta del i konkurransen om å designe det første globale symbolet som representerer antibiotikaresistens. Vi ser ikke etter en logo, men et fysisk symbol som alle, hvor som helst, kan lage hjemme og bære med stolthet. Som den røde AIDS-sløyfen.

Vinneren får en pengepris på 🏆 2000 Euro! Konkurransen er åpen til 31.mars 2020.

Spre ordet!

Vi har laget forskjellig materiale som kan bidra til å promotere konkurransen. Vi ville sette stor pris på om du ville hjelpe oss å spre ordet så vi får inn flest mulig forslag og dermed det beste symbolet for kampen mot antibiotikaresistens.

Andre idéer

Hvis du ønsker å dele konkurransen på din lokale skole, universitet, eller med en kreativ venn, kopier gjerne inn informasjonen under til sms, e-post eller WhatsApp. Du kan også downloade den her.

https://youtu.be/obtIkJgUdNU

Mennesker dør av infeksjoner forårsaket av antibiotikaresistens og når flere antibiotika mister sin virkning vil flere liv bli satt i fare…

💊🦠🧫 Antibiotikaresistens er en global trussel og en av de største utfordringene vi står overfor, men kun få vet om det. Dette må endres!

Vær en del av endringen og ta del i konkurransen om å designe det første globale symbolet som representerer antibiotikaresistens. 🌎

Alle kan delta! 👧🏾🧒🏻👩🏼🧑🏿👵🏽👨🏻

Vi ser ikke etter en logo, men et fysisk symbol som alle, hvor som helst, kan lage hjemme og bære med stolthet. Som den røde AIDS-sløyfen. ✂️ 🧶 📏

Vinneren får en pengepris på 🏆 2000 Euro!

Konkurransen er åpen til 31.mars 2020.

For mer informasjon (engelsk): https://eu-jamrai.eu/symbol-contest/

Sosiale medier

Du kan også besøke våre sosiale media profiler og dele våre seneste poster. Konkurransens hashtag er #AntibioticResistanceSymbol.