Deltag i vores konkurrence!

Vi efterlyser et mærke eller kendetegn som symboliserer den globale trussel fra antibiotikaresistens. Det behøver ikke at være et logo, men kan være noget konkret, man selv kan lave derhjemme og bære synligt, fx på fingeren, frakken eller i håret; som fx den røde AIDS sløjfe.

Du kan vinde 🏆 2.000,- Euro! Konkurrencen løber frem til d.31. marts 2020.

Spred nyheden!

Vi har udviklet en række informationsmaterialer som skal hjælpe med at udbrede konkurrencen. Det ville være så fedt, hvis du vil hjælpe os med at sprede nyheden, så flest muligt deltager og vi får det flotteste antibiotikaresistens symbol.

Andre forslag

Hvis du har lyst til at dele konkurrencen med lokale skoler, universiteter eller med din kreative ven med de gode ideer, så kopier den korte nyhed nedenunder og del den fx pr instagram eller messenger. Du kan også downloade den her.

https://youtu.be/lqXAdZ2fm-M

Allerede i dag dør mennesker som følge af infektioner med antibiotikaresistente bakterier. Efterhånden som flere og flere antibiotika mister deres virkning vil flere menneskeliv være på spil…

💊🦠🧫 Antibioitkaresistens er en trussel mod verdenssundheden og en af de største udfordringer mod menneskeheden i dag, og der er stadig for få mennesker, der har hørt om det. Det må vi gøre noget ved!

Vær med i kampen og deltag i vores konkurrence om at designe det første globale symbol der repræsenterer kampen mod antibiotikaresistens. 🌎

Alle kan deltage! 👧🏾🧒🏻👩🏼🧑🏿👵🏽👨🏻

Det behøver ikke at være et logo, men kan være noget konkret, man selv kan lave derhjemme og bære synligt, fx på fingeren, frakken eller i håret; som fx den røde AIDS sløjfe. ✂️ 🧶 📏

Du kan vinde 🏆 2.000,- Euro!

Konkurrencen løber frem til d.31. marts 2020

For mere information (på engelsk): https://eu-jamrai.eu/symbol-contest/

SoMe

Du kan også gå til vores profil på de sociale medier og dele vores sidste posts. Konkurrencen har hashtag #AntibioticResistanceSymbol.